schrijf je hieronder in om mee te doen aan de online basistraining hartcoherentie

start 4 November


Waarom deze training?De hedendaagse hectische, steeds veranderende zorgomgeving vraagt uithoudingsvermogen van zorgverleners. Het verloop en de uitval van collega`s maakt dat de druk op de zorgverleners oploopt. Het is dus belangrijk om te zorgen dat hun veerkracht en stressbestendigheid toeneemt. De complexe zorg met soms tegenstrijdige eisen waar de professional keuzes in moet maken, vraagt een helder hoofd en transparante keuzes. Wil je voor inschrijving eerst meer lezen over de inhoud en opzet van de online basistraining VG van 3 dagdelen die start op 4 November 2022( andere 2 data 25 Nov en 9 Dec, steeds van 9.00-12.00), klik dan hier


Wij reiken zorgprofessionals eenvoudige technieken aan waardoor zij beter om kunnen gaan met hoge werkdruk, grote verantwoordelijkheid en moeilijke situaties.


Deze technieken zijn bewezen effectief. Wij leren zorgprofessionals hoe zij deze kunnen integreren in hun werkdag.


Uniek is dat we werken met biofeedbacksoftware van Heartmath. Zorgverleners krijgen directe feedback op de mate van stress/ innerlijke rust. Dit helpt hen bij hun zelfregulatie. De feedback ontvangen zij met een app en sensor via hun telefoon. Dus dat kan altijd en overal.


Effecten van hartcoherentie training
  • Meer regie over stressreacties
  • Meer energie en vitaliteit
  • Verbetering van focus en concentratie
  • Meer vervulling en plezier
  • Bevordering van rustgevoel en betere slaap


Ik schrijf me in voor de basistraining hartcoherentie

start 4 November 2022, je inschrijving is compleet als je de factuur hebt voldaan. de factuur krijg je opgestuurd.

ik meld me aan voor de basistraining die start op 4 November