Plan een workshop

Ben je op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw evenement of teamvergadering?

Workshop van 1 tot 1,5 uur prijs 350 euro

In de workshop ‘werken met je hart’ ga je zien en ervaren, met behulp van techniek, dat emoties effect hebben op je hartritme. En dat je door middel van je ademhaling invloed hebt op hoeveelheid energie die je gebruikt tijdens een werkdag. Ik leer je een simpele techniek waardoor je aan het eind van de workshop veerkrachtiger en met meer energie aan `t werk kan gaan. Ik geef een demonstratie met de biofeedbackapparatuur met 1 vrijwilliger.


Teamochtend 3,00 uur prijs 600 euro

In de teamochtend krijg je dezelfde uitleg als in de workshop, echter hebben we meer tijd om stil te staan bij de oefeningen en neem ik tablets en biofeedbackapparaatjes mee, zodat alle deelnemers zelf kunnen oefenen. Ook hebben we in de teamochtend wat meer tijd om stil te staan bij het begrip co-regulatie (het effect dat je met jouw (ont-)spanning hebt op je patiënten


Zowel de workshop als de teamochtend leveren veel bewustzijn op bij zorgverleners als het gaat over hun eigen veerkracht en de actieve rol die ze kunnen nemen als het gaat over omgaan met stress, echter om de geleerde technieken echt toe te kunnen passen op je werk (maar ook privé) is er een uitgebreidere training nodig.

Mijn aanbod is goed aan te passen aan jouw vraag, dus neem contact met me op,

dan kijken we samen wat geschikt is.

Plan een workshop